Spreker

 

BOEK AMAR ALS PRESENTATOR, DAGVOORZITTER, DEBATLEIDER OF MC

Een dosis humor, contact en interactie voor elk event

 

Amar is een ervaren en professionele spreker voor uw bijeenkomsten, themasessies en evenementen. Boekt u Amar, dan kunt u rekenen op humor, contact en interactie met het publiek. Het resultaat: een succesvolle, inspirerende dag of avond.

 

 

De kracht van de dialoog

Amar is op zijn best als hij de dialoog met het publiek aangaat. Dankzij zijn buitengewone observatievermogen weet Amar perfect de vinger te leggen op onderlinge dynamiek, gedragspatronen of spanningsvelden tussen mensen.

 

De kracht van humor

Amar zoekt conflicten en misverstanden op en past humor en relativering toe om ze aan de kaak te stellen. Met simpele vragen weet hij het publiek te bereiken en oncomfortabel op de stoel heen en weer te laten schuiven, om vervolgens de spanning uit de lucht te halen met een luchtige grap.

 

De kracht van openheid

Amar heeft een talent om mensen te laten lachen om verschillen en om de angel uit vooroordelen te halen door ze bespreekbaar te maken. Zijn kracht ligt hierbij in het delen van eigen ervaringen en persoonlijke verhalen, waardoor geen thema of onderwerp koud of afstandelijk blijft.

 

Stand up comedy

Op verzoek kan Amar een sprekersrol of presentatie ook combineren met stand up comedy op maat, eventueel rond een specifiek thema.

 

 


 
 

De verhoudingen op de werkvloer of in de klas verbeteren?

BOEK PHNEUTRAAL VOOR TRAININGEN, INTERACTIEF THEATER EN LEZINGEN: